Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@08:56:27 GMT

گزارشگری کشتی در تقدیر هادی عامل بود

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۷۰۲۶۷

گزارشگری کشتی در تقدیر هادی عامل بود

مستند پرتره هادی عامل، گزارشگر باسابقه کشتی ایران یکشنبه، ۸ اسفند ماه پخش می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شبکه مستند، این مستند با عنوان «خدا قوت پهلوان» به تهیه کنندگی و کارگردانی محسن ظریفی پور، از تولیدات جدید شبکه مستند است.

ظریفی پور درباره این مستند گفت: علاقمندان به ورزش، هادی عامل را با تکیه کلام معروفش «خدا قوت پهلوان، خسته نباشی دلاور» می شناسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خدا قوت پهلوان عنوان مستندی است که درباره این گزارشگر کشتی و خبرنگار بااخلاق ساخته شد و سعی کردیم فصل هایی از زندگی شخصی و حرفه ای او را مرور کنیم.


وی افزود: این مستند در حدود ۴۵ دقیقه به زندگی و زمانه هادی عامل پرداخته کشتی گیری که گزارشگری کشتی در تقدیرش نوشته شده بود و امروز همه او را با عنوان «صدای ماندگار کشتی ایران» می‌شناسند.  
ظریفی‌پور گفت: تصویربرداری این مستند در حدود کمتر از یک ماه انجام شد، با توجه به اینکه  آقای عامل در مشهد ساکن هستند دو هفته ای را در محل زندگی شان ضبط داشتیم و سعی کردیم با استفاده از تصاویر آرشیوی و البته گفت و گو با این ورزشکار و ورزش دوست بخش‌هایی از زندگی شخصی و حرفه‌ای‌اش را به تصویر بکشیم.  البته بخش‌هایی از این مستند هم در تهران تصویربرداری شده و به گزارشگری ایشان در جام تختی پرداخته شده است.  

محسن ظریفی پور درباره روند تولید این مستند هم گفت: «خدا قوت پهلوان» به سفارش شبکه مستند ساخته شد و به دلیل پاندمی کرونا ناچار شدیم با کمترین افراد کار را به سرانجام برسانیم، فیلمبرداری این مستند را جاوید تفضلی عهده دار بود و تدوین فیلم هم توسط فراز شیرجندی انجام شده است.
هادی عامل، مجری و گزارشگر کشتی تلویزیون ایرانی  ۱۲ مردادماه ۱۳۳۴ در مشهد مقدس متولد شد. پدرش زابلی و مادرش اهل نیشابور است.


عامل از ۱۲ سالگی وارد رشته کشتی و مدتی بعد قهرمان آموزشگاه های کشور شد و در رده جوانان هم نایب قهرمانی کشور را بدست آورد. اما در سن ۱۹ سالگی پس از مصدومیت در ناحیه آرنج، کشتی را کنار گذاشت. او خیلی اتفاقی وارد عرصه گزارشگری شد.
«خدا قوت پهلوان» امشب ساعت ۲۱ از شبکه مستند پخش می شود و تکرار آن روز بعد  ساعت ۱۰ خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هادي عامل خدا قوت پهلوان خدا قوت پهلوان شبکه مستند هادی عامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۰۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند

همشهری آنلاین: اگر مستندبین حرفه‌ای هستید یا حتی اگر تنها با مستندهای حیات وحش که از تلویزیون پخش می‌شود آشنایی دارید، پیشنهادهایی که در اینجا برای شما داریم می‌تواند حسابی سر ذوق تان بیاورد.

تاریخچه وحشت عامیانه

کارگردان: کی‌یرلا جانیس

سال ساخت: ۲۰۲۱

اگر از خوره‌های ژانر وحشت هستید و شب‌ها تا یک فیلم ترسناک نبینید خواب‌تان نمی‌برد، این مستند را از دست ندهید. دوستداران ژانر وحشت به زیروزبر این ژانر توجهی وسواس‌گونه دارند و سبک‌ها، زیرگونه‌ها و تکنیک‌های فیلم‌های این ژانر را به دقت بررسی می‌کنند. وحشت عامیانه یا وحشت فولکلور یکی از زیرگونه‌های ژانر وحشت در سینما و ادبیات است که از عناصر عامیانه برای وحشت‌آفرینی استفاده می‌کند. این مستند کاوشی در تاریخچه وحشت عامیانه از پیدایش آن به واسطه گسترش‌اش در تلویزیون بریتانیا در دهه ۱۹۷۰ تا احیای آن در دهه گذشته است.

فریدا

کارگردان: کارلا گوتیرز

سال ساخت: ۲۰۲۴

فریدا کالو، نقاش مکزیکی، بین سال‌های ۱۹۰۷ تا ۱۹۵۴ زندگی کرد و با اینکه زندگی نسبتا کوتاهی داشت، اما به دلیل هنجارشکنی‌هایش یکی از چهره‌های مهم هنر معاصر به شمار می‌رود. چهره فریدا برای کسانی هم که با تاریخ هنر و نقاشی آشنایی ندارند آشناست چراکه فریدا خودنگاره‌های زیادی از خود کشیده بود. فریدا پس از تصادفی سخت در سال ۱۹۲۵ برای اولین بار شروع به نقاشی کرد و دردهای خودش، هم‌جنسانش و ملتش را روی بوم آورد. زندگی پرماجرای فریدا تا به حال موضوع چند مستند و فیلم داستانی بوده. این مستندانیمشین هم نگاهی به زندگی این نقاش برجسته مکزیکی دارد.

چهار دختر

کارگردان: کوثر بن هنیه

سال ساخت: ۲۰۲۳

روزی دو دختر بزرگ‌تر الفه، زنی تونسی که مادر ۴ دختر است، ناپدید می‌شوند. کوثر بن هنیه، کارگردان تونسی، از بازیگران حرفه‌ای دعوت می‌کند تا نقش دو دختر غایب را بازی کنند. برای الفه که غم غیاب دخترانش را بر دوش می‌کشد، حضور بازیگرانی در نقش آنها به معنی سر باز کردن زخم‌های دل و جانش است. بن هنیه موقعیتی بدیع را شکل داده و تجربه‌ای منحصربه‌فرد را در برابر دوربین ایجاد کرده که سویه‌های عاطفی و روانی مختلفی دارد. این مستند که برداشت‌هایی را از امید، طغیان، خشونت، خواهری و… عرضه می‌کند، سوال‌هایی اساسی را درباره شالوده جوامع ما به بحث می‌گذارد.

کد خبر 848052 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها سینمای مستند تلویزیون - مستند مادر

دیگر خبرها

  • «رخ‌ مادر» امروز از شبکه افق روی آنتن می‌رود/ روایتی شاعرانه از زندگی مادران شهدا
  • «رخ‌ مادر» روی آنتن شبکه افق/ روایتی شاعرانه از زندگی مادران شهدا
  • خبر‌های رسانه - ۱۳ اردیبهشت
  • «رخ‌ مادر» از شبکه افق روی آنتن می‌رود/ روایتی شاعرانه از زندگی مادران شهدا
  • مستند «زندگی با فلسفه» در شبکه چهار سیما
  • تقدیر از نمایندگان کشتی تهران در المپیک پاریس
  • «زندگی با فلسفه» مستند پرتره انشاءالله رحمتی استاد فلسفه
  • گفت‌وگو باکارگردان مجموعه‌مستند «پابه‌ماه»/ قصه‌هایی تماشایی از امید و زندگی
  • معرفی بهترین مستندهای جهان
  • مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند